UUSIA MERKKEJÄ JA PALVELUITA.

Saksalaisen "elektroniikkajätin" Monacor International GmbH KG & Co:n merkit, kuten Monacor, img stageline, Carpower by Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestäänkin laajaa tarjontaa.

Myös neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa entistäkin enemmän.

Näillä uusilla sivuilla pyrimme esittelemään paitsi uusia, niin myös tehtyjä projekteja, joissa olemme olleet joko toimittajana tai, kuten yhä useammin, tekemässä koko projektin alusta alkaen, aina tarvekartoituksesta, suunnittelun kautta asennuksineen, ohjelmointeineen, aina säätöihin ja koulutuksiin asti.

Kannattaa siis käydä mahdollisimman usein tarkistamassa mitä uutta olemme saaneet julkaistua, paitsi uutisissa, niin myös web shopin puolella.

 

Myymälä


Uusittu myymälämme tarjoaa mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ennen lopullista ostopäätöstä. 

Tutustu tuotteisiin livenä tai nouda WebShop tilaukset.

Lue lisää...

Äänentoisto


Oikean äänentoiston valinta perustuu paitsi käyttötarkoituksen niin myös tilan tai alueen ominaisuuksien ymmärtämiseen. Ei siis ole yhdentekevää millaisen äänentoiston mihinkin tilaan ja tarkoitukseen hankit.

Lue lisää

ValaistusOlemme toimittaneet valaistustekniikkaa messuille, vesipuistoihin, yökerhoihin ravintoloille ja laivoille, kouluille, juhlasaleihin, tanssipaikkoihin sekä keikkalavoille. Näihin tarkoituksiin olemme valinneet parhaat mallit useilta eri merkeiltä.

Lue lisää

Turvallisuus


Turvallisuus on tunne joka syntyy kun tiedät, että asiat on kunnossa. Tarjoamme sinun turvallisuuttasi lisäämään, mm. laadukkailla videovalvontatuotteilla, hälytinratkasuilla sekä asianmukaisilla äänentoistolaitteilla.

Lue lisää

Sisustus


Valikoimastamme löytyy myös yhä laajempi valikoima tuotteita sisustuksen kohentamiseen.

Sisustukseen saat muutosta helposti tuotteillamme, joita löytyy aina kasveista värivaloihin ja kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää

alt

Myymälä

Uusittu myymälämme tarjoaa mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ennen lopullista ostopäätöstä. 

Tutustu tuotteisiin livenä tai nouda WebShop tilaukset.

Uudistettu ja laajennettu myymälämme tarjoaa entistäkin paremman mahdollisuuden paitsi tutustua tuotteisiin, myös helpon ja nopean tavan valita omiin tarpeisiin sopivat tuotteet heti mukaan.

Myös WebShop ostoksissa myymälästä nouto on loistava tapa säästää rahtikuluissa, varsinkin jos asuu tai liikkuu lähistöllä.

Myymälämme sekä varastomme valikoima on varmasti jo nyt vertaansa vailla Suomessa, silti kehitämme myymälää ja parannamme valikoimaa jatkuvasti.

Sillä haluamme tarjota asiakkaillemme aina parhaan ja helpoimman tavan asioida kanssamme.

Tervetuoloa Käymään Myymälässä.