Päämiehet

Päämiehemme ovat tarkkaan valikoituneita ja luotettavia toimioita ympäri maailmaa, mutta etupäässä Euroopassa toimivia ja EU:n vaatimukset täyttäviä hyvämaineisia yhtiöitä.

Ensimmäisenä mainittakoon Saksalainen MONACOR INTERNATIONAL joka on esimerkillisesti nostanut laatutasoa jatkuvasti, vaikka kova kilpailu pitääkin huolen tiukasta hinnoittelusta ja kustannustehokkuudesta. Monacorin tapa huolehtia laadunvalvonnasta Saksassa on esimerkillistä ja juuri tämän vuoksi Monacor on noussut yhdeksi tärkeimmistä toimittajistamme. Monacor tarjoaa valtavan malliston toinen toistaan laadukkaampia äänentoistolaitteita, valaistustekniikkaa, videovalvontaa, sekä kaapelit, tarvikkeet ja mittalaitteet. Monacor tuotevalikoimaan kuuluu n.4000 tuotetta. Myyntimme näkee kaiken aikaa Saksan varaston saldot sekä seuraavat saapumiserät ja tilaamme joka viikko Saksasta varastoomme täydennystä sekä kaikki ne toimituserät jotka seuraavalle viikolle on sovittu toimitettavaksi.

Häva on myös Saksalainen keskivertoa parempaan laatuun ja yksilölliset tarpeet huomioivaan suunnitteluun ja tuotantoon keskittyvä valmistaja jota edustamme Suomessa. Häva tarjoaa paitsi perusvalikoiman yleisempiä laitekaappeja, koteloita ja niiden tarvikkeita sekä työkaluja, kuten myös tilaustyönä tuotetut laitekaapit ja ohjauspulpetit ja niiden kokonaisuudet.  

Liisää infoa muista päämiehistämme julkaistaan lähiaikoina.