Uutiset

UUSIA MERKKEJÄ JA PALVELUITA.

Saksalaisen "elektroniikkajätin" Monacor International GmbH KG & Co:n merkit, kuten Monacor, img stageline, Carpower by Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestäänkin laajaa tarjontaa.

Myös neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa entistäkin enemmän.

Näillä uusilla sivuilla pyrimme esittelemään paitsi uusia, niin myös tehtyjä projekteja, joissa olemme olleet joko toimittajana tai, kuten yhä useammin, tekemässä koko projektin alusta alkaen, aina tarvekartoituksesta, suunnittelun kautta asennuksineen, ohjelmointeineen, aina säätöihin ja koulutuksiin asti.

Kannattaa siis käydä mahdollisimman usein tarkistamassa mitä uutta olemme saaneet julkaistua, paitsi uutisissa, niin myös web shopin puolella.

 

Hotelli Vantaan kokoustekniikan päivitys

Saimme kunnian päivittää Hotelli Vantaan kokoustekniikkaa.

Hotelli vantaa on paikka jossa on helppo löytää sopivat puitteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Paitsi ravintolat, niin myös kokoustilojen tarjonta on vertaansa vailla. Niinpä ei ole yhdentekevää saada kunnia suunnitella ja toteuttaa näihin tiloihin kaikken tarpeet täyttävä tekniikkapäivitys.

Kokoustilat Puistola 1,2,3 ja 4 on seinin ja tekniikan puolesta jaettavissa ja yhdistettävissä aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin tilojen monipuolisuus ja monikäyttöisyys ei voi rajoittua tekniikan kankeuteen, vaan sekä äänentoiston että kuvaohjausten on pystyttävä vastaamaan aina asiakaiden toiveita.

 

Lue lisää:

Imatran kylpylän valaistus

Laadukas LED -valo valitaan aina tilanteen mukaan.

Imatran kylpylän taikametsän valaistus uusittiin img stageline LED valoilla, joissa värit, optiikka, valovoima, tiiveysluokitus ja vaikeiden olosuhteiden kestävyys on vertaansa vailla. 

Lue lisää:

Heikki Kuivalainen Oy videovalvonta

Parempaa kuvaa videovalvontaan!

Toimitimme Heikki Kuivalainen Oy:n kiinteistöön uuden Full HD valvontakamerajärjestelmän Joensuussa 16.10.2014.

Uudet HD-SDI Full HD -kamera- ja tallenninmallit saapuivat Suomeen tiistaina 14.10.2014 ja ensimmäiset asennukset tehtiin heti samalla viikolla.

HD kuva yleistyy nyt myös videovalvonta käytössä kun HD-SDI Full HD -kameratekniikka mahdollistaa myös vanhojen järjestelmien päivittämisen uuteen, ilman että kaapelointia tarvitsee uusia. Järjestelmä toimii RG59 kaapeleissa, joita on eniten käytetty CCTV -kamerajärjestelmissä jo pitkään. Ainoastaan liittimet jodutaan vaihtamaan parempiin.

Parempi kuvanlaatu tarkoittaa käytännössä, että kameroita tarvitaan vähemmän kun kuvaa on mahdollista suurentaa myös tallenteista. Näin järjestelmän kokonaishinta ei tule juurikaan kalliimmaksi, perinteiseen CCTV -kamerajärjestelmään verrattuna. 

Lue lisää: